Kedves Olvasó!

Könyvsorozat azért jött létre, hogy azoknak nyújtson segítséget, akik elveszettnek érzik magukat a divat, az öltözködés, azaz általánosságban a külsőségek világában. Vágynak rá, hogy stílusosak legyenek, próbálkoznak, de úgy érzik, mégsem áll össze a kép kerek egésszé. Hogyan tudunk segíteni?

Először is rávilágítunk a jelenlegi öltözködésed mögött húzódó lelki tényezőkre. Megmutatjuk, mennyire fontos a megfelelő smink és frizura, az előnyös ruházat, valamint a hideg-meleg színek ismerete a megjelenésed kialakításában. Újfajta rendszerbe foglaljuk a testalkatok világát és rá fogsz jönni, miért is fontos a ruhatárad szisztematikus, tudatos felépítése, hogy stílusosan önmagad légy.

Miért kezdtünk el az és az öltözködés-lélektannal foglalkozni? Miért tartjuk fontosnak az öltözködéssel kapcsolatos ismeretterjesztést egy közérthetőbb nyelven?
Mindig is érdeklődtünk a divat, az öltözködés és a művészet iránt. A könyvsorozat gondolata 4 évvel ezelőtt született meg, amikor egy fantasztikus iparművésszel, művésztanárnővel megismerkedve, általa betekintést nyerhettünk az öltözéktervezés és kivitelezés, anyagismeret, valamint a textiltörténet világába. Az ő inspiráló segítségével hoztuk létre azt az ismeretanyagot, ami az eddig megjelent könyvektől teljesen eltérő logikai felépítésű és hasznos segítsége lesz a jó megjelenés iránt érdeklődő embereknek.

Szín- és stílustanácsadással nem foglalkozunk, mivel elsődleges célunk az ismeretterjesztés, valamint a nagy tapasztalattal rendelkező szín- és stílustanácsadó szakemberek bemutatása.

Távolabbi céljaink közé tartozik, egy olyan ékszermárka létrehozása, ami a színtípusoknak megfelelő árnyalatokban lesz elérhető.

Mi minden tudásunkkal azon vagyunk, hogy a könyvsorozatunk tagjaival elégedett légy és tovább tudjuk építeni a benned élő Nőt.

Horváth Éva és Horváth Balázs